Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Το δένδρο της ζωής !!!! Tree of Life !!!! Baby knitted blanket !!!

Αγαπημένη μου γειτονίτσα ,πάλι κοντά σας και μάλιστα σε σύντομο διάστημα!!!! Οχι δεν πήρα φόρα!Απλά εκμεταλλευόμενη τα ρεπό (!!!!)  μου από τα γιαγιαδίστικα καθήκοντά , λόγω των εορτών και τις βολτίτσες μου απήλαυσα στα όμορφα σπιτάκια σας και πρόλαβα να ετοιμάσω νέα ανάρτηση και να σας δείξω ένα από τα πολλά πραγματάκια που έφτιαξα για την μικρούλα μας πριγκίπισσα !!!
Μια πλεχτή κουβερτούλα,με όμορφα ανάγλυφα δενδράκια,  για να κρατά ζεστό το μωράκι μας   !!!!!
Το σχέδιο λέγεται "δένδρο της ζωής" (Tree of Life ) .Την ιδέα την βρήκα στο http://www.lionbrand.com/patterns/90430AD.html?noImages= ,όπου υπάρχουν γραπτές οδηγίες στα αγγλικά καθώς και διάγραμμα του δένδρου.Ακολούθησα τις γενικές οδηγίες  και το διάγραμμα του δένδρου , αλλά τροποποίησα το αρχικό σχέδιο και έφτιαξα την δική μου εκδοχή!!!

Χρησιμοποίησα μαλλί 100% υποαλεργικό για μωρά και βελόνες Νο 5.
Οι πλέξεις είναι καλή (Knit) ,ανάποδη (purl) , μούς , κοτσίδα (cable ) και πλέχτηκε μονοκόμματα.
Τα λουλουδάκια και φυλλαράκια πλέχτηκαν με βελονάκι Νο 3, μονά και διπλά ποδαράκια  και ράφτηκαν στο τέλος για να δώσουν μια χαρούμενη και ανοιξιάτικη  πινελιά !
Οι κάθετες γραμμές με κοτσίδες,αριστερά και δεξιά της κουβερτούλας είναι ψεύτικες κοτσίδες .Δηλαδή δεν πλέχτηκαν με τον κανονικό τρόπο που γνωρίζουμε αλλά δημιουργήθηκαν εκ των υστέρων.Στην ουσία ράφτηκαν με διπλό νήμα και σακοράφα για να καλύψουν μια μικρή ατέλεια που δημιουργήθηκε κατά το πλέξιμο των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ κουβέρτας και φάσας.Δείτε την   επόμενη φωτό και θα καταλάβετε.

Στην αριστερή φωτό φαίνεται η μικρή ατέλεια (ξεχείλωμα) που δημιουργήθηκε στο στα συγκεκριμένα σημεία.Για να το εξαλείψω ,έκανα το κόλπο της ψεύτικης πλεξίδας και νομίζω ότι το αποτέλεσμα με αντάμοιψε !!
Συμπέρασμα : Ολα διορθώνονται , με λίγη φαντασία !! χαχα
Τέλος και περιμετρικά της κουβέρτας έπλεξα με το βελονάκι και πλέξη κάβουρα μια μπιμπιλίτσα, ώστε να σταθεροποιηθεί το ορθογώνιο σχήμα και να μην επιτρέψει την κουβερτούλα να ξεχειλώσει!!
Προς όλες τις υποψήφιες αλλά και νυν γιαγιάδες , που θα ήθελαν να πλέξουν την κουβερτούλα !!!!Η συγκεκριμμένη κουβερτούλα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και απαιτεί εμπειρία στο πλέξιμο.Κυρίως όμως απαιτεί μεγάλη προσοχή και πολύ μέτρημα κατά το πλέξιμο των δένδρων από το διάγραμμα.Κάτι αντίστοιχο με μετρητό κέντημα !!! Αλλά αξίζει τον κόπο να επιχειρήσετε , γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!!!!
Αγαπημένες μου φίλες ,σας ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας και το ότι δεν με ξεχνάτε κατά τις συχνές απουσίες μου.Κάθε φορά που έχω χρόνο κάνω προσπάθειες να περνάω από τα σπιτάκια σας και να θαυμάζω τις δημιουργίες σας.Τις περισσότερες φορές ,είναι ακατάλληλες οι ώρες ,όπως τώρα που ήδη είναι 3,30΄ξημερώματα και δεν κάνω θόρυβο ,για να μη σας ξυπνήσω!!
Φιλάκια γλυκά σε όλους !

79 σχόλια:

  1. Χρυσανθένια μου!!!!!!!!! Αυτό είναι το... "Δέντρο της υπομονής" Πανέμορφο. Κατάλληλο για Εκθέσεις. Οι οδηγίες;;;;;; Μόνο η Αγάπη, για κει που προορίζεται,
    για κει που μέλλεται,
    για κει που ανήκει: Στην επιδεξιότητα της προικισμένης ελληνίδας!

    Να είναι καλά τα χέρια σου, μα και τα μάτια σου!
    Με το θαυμασμό μου και την Αγάπη μου,
    Υιώτα
    αστοριανή,
    από το φριζιασμένο Λογκ Άίλαντ της Νέας Υόρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Υιώτα , και αυτή η παγωνιά μπόρα είναι και θα περάσει!!Αλλωστε η αγκαλιά σου είναι τόσο μεγάλη και ζεστή που προστατεύει τόσο καλά την οικογένειά σου και την κρατά ζεστή και ευτυχισμένη!!!
      Ευχαριστώ από καρδιάς για τα γλυκά σου λόγια ,που τα ποιητικά τους βέλη αγγίζουν πάντα την ψυχή μου!!!
      Σου στέλνω την αγάπη μου με πολλά θερμά φιλιά και μια χούφτα ήλιο από την πατρίδα!

      Διαγραφή
  2. Το έχω πάρει απόφαση πια. ότι ποτέ δεν θα εκπλαγω ότι κι αν δω από σένα Χρυσανθακο μου!!!

    Πόση υπομονή πρέπει να έχει κανείς για να φτιάξει κάτι τόσο λεπτό και δύσκολο; πόσο ταλέντο; πόση γνώση;

    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένο μου Δεσποινάκι ,με κάνεις και κοκκινίζω!!Το μικρόβιο της δημιουργίας νομίζω ότι ενεργοποιεί όλα τα υπόλοιπα !Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Πριγκιπική κουβερτούλα!!!!!!!!!!!. Να την χαρεί η μικρή Καλή χρονιά Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά Χρυσάνθη μου. Απίθανη η κουβέρτα της πριγκίπισσας!!! Θέλω κι εγώ!χαχα... Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου λίγο μικρή θα σου πέσει!!!Θα βγαίνουν τα ποδαράκια σου!!χαχα Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου

      Διαγραφή
  5. Τι τυχερή η μικρή σας πριγκίπισσα που έχει εσένα την χρυσοχέρα για γιαγιά!!!!!! Η κουβερτούλα της φανταστική.... φαντάζομαι τι άλλα προικιά της ετοιμάζεις!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μακάρι να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!! Αλλά να ξέρεις πιό τυχερή αισθάνομαι εγώ που γνώρισα εσένα !!Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  6. Φανταστική η κουβερτούλα σας Χρυσάνθη μου!!!
    Να είναι γερή η μικρούλα σας και να την χαρεί!
    Την Καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Χρυσούλα ευχαριστώ πολύ για το γλυκό σου σχόλιο και τις ευχούλες !!Φιλάκια

      Διαγραφή
  7. Γειά σου Χρυσάνθη μου !!! Καλή χρονιά´ με υγεία και χαρά !!! Έχω πάθει πλάκα με την πανέμορφη και τόσο πολύ καλοδουλεμένη κουβερτούλα σου !!!! Είσαι υπέροχη...!!!! Φιλάκια πολλά !! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Μυρσινάκι μου!!!Υγεία και χαρές πολλές στο σπιτικό σου!!!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις γλυκές ευχές σου!!!Ευχαριστώ γισ την επίσκεψή σου!Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και αδελφοσύνη στον Νέο Χρόνο!

    Γνωρίζοντας το αρχικό σχέδιο, με τις λεπτομερέστατες περιγραφές σου αλλά και την πρωτοτυπία στα φύλλα με βελονάκι! προτείνω την συνεργασία με την αναφερόμενη εταιρία σε επαγγελματικό επίπεδο!

    Πολύ χαίρομαι να βλέπω όμορφες δουλειές, να ανεβαίνουν τα ποιοτικά στάνταρτς και να αναδεικνύονται άξιοι εκπρόσωποι σε όλες τις μορφές του χειροποίητου. Εσύ φυσικά μας έχεις καταπλήξει, με ό,τι καταπιάνεσαι! Εμείς... θεατές και λάτρεις των καλλιτεχνικών σου ανησυχιών!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Αννιτάκι μου με υγεία , αγάπη,ευημερία και αισιοδοξία !!!!
      Ευχαριστώ από καρδιάς για τα τόσο όμορφα θετικά σου σχόλια που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα αφού προέρχονται από άτομο σαν εσένα με εξαιρετικές γνώσεις και με εξειδίκευση στο χειροποίητο πλεχτό.Φιλάκια

      Διαγραφή
  9. Τι καταπληκτική κουβερτούλα είναι αυτή !!!!!!!!
    Γειά στα χέρια σου !!! ΑΞΙΑ !!!!!
    Φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου γλυκιά ευχαριστώ πολύ τόσο για τις επισκέψεις σου , όσο και για τα θετικά σχόλια!!! φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Χρυσάνθη μου πόσο όμορφη , καλοπλεγμένη και τέλεια κουβερτούλα έκανες ? Ωραίο χρώμα , όμορφα δεντράκια !!
    Τέλεια. τέλεια . Αχ τι όμορφα τυλιγμένο που θα είναι το μωράκι σας , να το χαίρεστε το αγγελούδι σας
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑχAx Ax!!!!!!!!!!! το κάνεις επίτηδες την ώρα που πολεμώ να πλέξω ενα κασκολάκι για την μικρή κι 'εχω μπερδέψει δάχτυλα βελόνες, κλωστές, θηλιές μέχρι και ένα κομμάτι χαρτί ......απλώνεις ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΕΝΔΡΟ και με εξαφανίζεις. Να πω ζήλεψα λίγο ..είναι ψέματα ζήλεψα πάρα πάρα μα πάρα πολύ!!!! τι καλοπλεγμένη! πολύ ιδιαίτερη! και μοναδική !!! και.εκτός του υποαλεργικού νήματος , είναι πλεγμένη με πολύ αγάπη , λατρεία και τρυφερότητα... Χάρηκα ιδιαίτερα με τις όμορφες εικόνες σου με το πολύκλοπο και τόσο δύσκολο, για μένα, σχέδιο!!!Κάθε σου ανάρτηση βεβαιώνει πόσο τυχερή ήμουν που σε γνώρισα και φεύγω με χαμόγελο ικανοποίησης.. Φιλάκια πολύ αγάπης θαυμασμου και απεριόριστης εκτίμησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπα γιατί με προσπερνάς ε; γιατί γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;δεν μ'αγαπάς;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Αν μπερδεύεις τα νήματα , όπως και τα χρώματα , είναι σίγουρο το αποτέλεσμα!!!!!!!! Οσο για το χαρτί άφησέ το σαν εικαστική παρέμβαση.Και που ξέρεις μπορεί να βρεις μιμητές και να δημιουργήσεις μόδα!!!χαχαχα
      Είπες κασκόλ ?????? Εμ ,η φιλενάδα.....τα ζώα μου αργά.........,αλλά δεν ξεχνά !!!Φιλάκια και στα ροδομάγουλα!!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν σε προσπέρασα γλυκιά μου!Αρχισα να απαντώ το πρωί ,πρό Παυλίτου , ήρθε, βρήκε το κομπιούτερ ανοιχτό.Πάτησε κουμπιά .Εχασα το σχόλιο ..... και κατέληξα να ολοκληρώσω το απόγευμα , μετά Παυλίτο !!χαχα
      Αλλά παράξενο !!Γιατί δεν είδα το δευτεροσχόλιό σου όταν έγραψα το δικό μου??? Τι γίνεται??/Υπάρχει κάποιο φαντασματάκι?? χαχα Φιλάκια παραπονιάρα μου!!!!!

      Διαγραφή
  12. Χρυσάνθη μου πάντα θαύμαζα την υπομονή σου αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα,είσαι καταπληκτική είναι αριστούργημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πω πω!! αριστούργημα!γεια στα χέρια σου!
    Καλή χρονιά!!!!φιλια!!!θαυμάζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βαρβάρα μου!!!Εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου Καλή Χρονιά με υγεία και με πολλά καλούδια υλικά και αγαθά!!!!Ευχαριστώ για την επίσκεψη!Φιλάκια

      Διαγραφή
  14. Χρόνια πολλά Χρυσάνθη μου!!Καλή καί ευλογημένη χρονιά σού εύχομαι!!!!Πανέμορφη η κουβερτούλα σου!!!Τόσο άψογα καί μέ γούστο,φτιαγμένη!!!Μπράβο γιά τήν υπομονή σου!!!Επλεκα καί ξέρω πόσο προσοχή χρειάζεται νά βγή σωστα τό ανάγλυφο σχέδιο!!Καλό βράδυ!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δύσκολο πάντα με τραβούσε σαν μαγνήτης!!Χαίρομαι που γνωρίζεις τον βαθμό δυσκολίας!!!!
      Ευχαριστώ για τα γυκά σου σχόλια .
      Καλή Χρονιά γλυκιά μου DIMI με υγεία,αγάπη,ευημερία και αισιοδοξία για σένα και την όμορφη οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφη η κουβερτούλα.
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Μαρία Ελενα !!!!Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  16. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!!! Άλλο ένα αριστούργημα από σένα!!!!
    Τί τέλειο πλέξιμο!!!!! Και πόσο δύσκολο μου φαίνεται...εγώ δεν τα κατάφερα ποτέ με τις βελόνες!!!!
    Γειά στα χεράκια σου, Χρυσάνθη μου!
    Καλή χρονιά, και πάλι!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ από καρδιάς γλυκιά μου Marie-Anne για τα τόσο επαινετικά σου σχόλια !!Με τιμούν και με συγκινούν.Καλή χρονιά για όλους μας!Φιλάκια

      Διαγραφή
  17. Μα πόσο υπέροχο δημιούργημα!!!!
    Τα χρυσά σου χέρια κάνουν θαύματα και ομορφαίνουν τον κόσμο μας!!!
    Χίλια μπράβο!!! (Θα βάλω και την δική μου μαμά να το φτιάξει γιατί εγώ είμαι
    αρχάρια....)
    Χρονια πολλά και καλή χρονιά με χρώμα, χαρά και δημιουργικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Ελενάκι ευχαριστώ πολύ!!Χαίρομαι που σου άρεσε!!Πιστεύω ότι για την χρυσοχέρα μαμά σου , θα είναι παιχνιδάκι!!! Καλή Χρονιά , με υγεία , αγάπη και πολλές όμορφες δημιουργίες!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  18. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Τι να πω!!! Εμεινα αφωνη!! Μα τέτοια δουλειά!! Γεια στα χεράκια σου, Χρυσάνθη μου!! Να τη χαρει την κουβερτούλα η μικρή πριγκίπισσα!!
    Καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές!! Να τους χαίρεσαι όλους σαν τα ψηλά βουνά!!
    Πολλα φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πεπίτα μου τα γλυκά σου λόγια με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα.Η παρουσία σου με τιμά!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Καλή χρονιά γλυκιά μου .Εύχομαι υγεία και προσωπική ευτυχία.να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρυσοχέρα μου εσύ..!!! τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου... πράγματι θέλει πολύ πείρα στο πλέξιμο για να γίνει αυτό το αριστούργημα...καταπληκτικό...στην αργή νόμιζα οτι τα δεντρακια ηταν χωριστά.. αλλα οταν το είδα παρακατω .. έμεινα με την πολύ δουλεια που είχε για στα χέρια σου Χρυσάνθη μου...να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις τα εγγονακια σου... φιλάκιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σμαραγδένια μου!!!!Και συ να χαίρεσαι και να καμαρώνεις την όμορφη οικογένειά σου!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  21. το είδα στο face book και το θαύμασα.Υπέροχο Χρυσάνθη μου, υπέροχη δουλειά με πολύ κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι εξαιρετικη υπεροχη!! Γεια στα χερια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταπληκτική...Ούτε καν να περάσει από το μυαλό μου να το επιχειρήσω...Θα μείνω να θαυμάζω το έργο των χειρών σου...Καλή και ευλογημένη χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή καια ευλογημένη νάναι η νέα χρονιά για όλους αγαπητή μου Οστρια!!!Εύχομαι σε σένα και στην όμορφη οικογένειά σου υγεία, αγάπη και καθημερινές ευτυχισμένες ανθρώπινες στιγμές!Ευχαριστώ πολύ τόσο για τα θετικά σου σχόλια όσο και για την επίσκεψή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα καταφέρεις , όπως δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλεις την δική σου ....πινελιά.
    Απλά υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση παρακάτω.Δεν άνοιγε αρχικά το παράθυρο και μου έκανε τσαλιμάκια!!!χαχα

      Διαγραφή
  26. Καλή χρονιά κι ευτυχισμένη γλυκιά μου Χρυσάνθη!με υγεία,χαρά αρμονία έμπνευση και ψυχική ανάταση!δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα που σε είδα στο μπλόγκ μου!!με ξετρέλανε το λιλά δέντρο της ζωής!!ένα αριστούργημα με τα λευκά του λουλουδάκια!συγχαρητήρια!!απίθανο!!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιτούλα μου γλυκιά ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια και τις θερμές ευχές σου!!!Καλή Χρονιά γλυκιά μου , τα καλύτερα !!!Καλό ΣΚ!Φιλάκια και μια ζεστή αγκαλίτσα!

      Διαγραφή
  27. para-kelsoscooks
    Τρελαίνομαι για πινελιές Σωσώκα !!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!
    Καλή χρονιά και πάλι .Σου εύχομαι τα καλύτερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά! Το έντρο της ζωής να σου χαρίζει γλυκούς καρπούς και πάντα να εμπνέεσαι για φανταστικές δημιουργίες! Υπέροχη η κουβερτούλα! Πάντα καλότυχη η μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Τζινάκι μου για τις ευχές και για τα γλυκά σου λόγια!Καλή Χρονιά με υγεία για όλους μας!!!

      Διαγραφή
  29. Χρυσάνθη μου είναι υπέροχη! Δε φαντάζεσαι πόση ώρα τη χαζεύω!
    Πολύ τυχερή η πριγκίπισσα που θα ονειρεύεται κάτω από αυτό το αριστούργημα!

    Σε φιλώ γλυκιά μου χρυσοχέρα και σου στέλνω την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή η μπουμπού μας Μαιρούλα μου αλλά και εμείς ακόμη πιο τυχερές που μας προσφέρεις τις υπέροχες ιστορίες σου και μας κρατάς συντροφιά!!!Φιλάκια αγάπης

      Διαγραφή
  30. Χρυσάνθη καλησπέρα! Σου εύχομαι κι εγώ καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Η κουβερτούλα είναι ένας αληθινός πίνακας!!!! Ένα έργο τέχνης!!!! Φαίνεται ότι απαιτεί αρκετή δουλειά και είναι δύσκολη!!! Όμως πιστεύω ότι η εγγονούλα το αξίζει!!! Έξυπνη η πινελιά σου στο σημείο που έγινε το λαθάκι. Αν έχεις φαντασία όλα γίνονται. Πολλά φιλιά και να είσαι γερή να ετοιμάζεις τέτοια κομψοτεχνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνούλα μου γλυκιά αισθάνομαι πολύ όμορφα που ακούω τόσο όμορφα σχόλια !!Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι Καλή Χρονιά ,με υγεία και πολύ ευτυχία!!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  31. μπραβο Χρυσανθουλα μου.........το δα κ στο φεισμπουκ...........χαρας την υπομονη σου...........που ολοι το ξερουν οτι εχεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε Χρυσάνθη μου τι υπέροχη κουβερτούλα είναι αυτή την κοιτάζω και δεν τη χορταίνω!!!!!!!Το σχέδιο είναι απλά καταπληκτικό αλλά και το χρώμα ότι πρέπει για να κάνει χαρούμενο το κοριτσάκι σας!!Η λεπτομέρεια με τα λουλουδάκια με τρέλανε χα χα!!!Χρυσάνθη μου σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου γλυκιά ευχαριστώ πολύ τόσο για τις ευχές σου όσο και για τα θετικά σου σχόλια για την κουβερτούλα!!!Καλή χρονιά για όλους μας και αισιοδοξία για το μέλλον μας!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  33. Καλέ τι ωραία πράγματα είναι αυτά!!! Γειά στα χέρια σου Χρυσάνθη μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι !!!!!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Υ π έ ρ ο χ η ! !
    Χίλια μπράβο Χρυσάνθη, αριστούργημα είναι ......
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελαστή κλωστούλα μου Καλή χρονιά, με υγεία!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και μάλιστα από μια εξπέρ της βελόνας !!Φιλάκια

      Διαγραφή
  36. το λιλά ειναι το αγαπημένο μου χρώμα...μου άρεσε πολυ η κουβερτούλα , χρώμα, σχέδιο, εμφάνιση ..ολα..όλα...και δέντρο της ζώης..ωραίο..
    θα μπορούσα να το βάλω στο λιλά διαγωνισμό μου;
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2014/01/blog-post.html
    καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά χαράς Δελφινάκι μου !!! Ευχαριστώ που το σκέφτηκες !!!!Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. εγώ ευχαριστώ...καλή επιτυχία..φιλούθκια

      Διαγραφή
  37. Μα τι υπέροχη κουβερτούλα έκανες χρυσοχέρα μου πολυγιαγιά!!!!!!!
    Καταπληκτική!!! Και πολύ έξυπνες οι κοτσίδες-μπλόφα!!!
    Να μου τα φιλήσεις όλα και πολλά φιλάκια και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρυσάνθη, η κουβερτούλα έγινε υπέροχη! Το σχέδιό της, είναι καταπληκτικό. Μου θύμισες την αγαπημένη μου θεία, που ήξερε να δημιουργεί και εκείνη τόσο όμορφα πλεκτά, σε πολλά και διαφορετικά σχέδια. Γεια στα χέρια σου!
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ω!πως μου ξεφυγε!!!
    υπεροχη...ειναι....χρυσοχερα μου...μπραβο!!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτά τα χρυσά χέρια , που ότι αγγίζουν γίνεται μαγικό? Καλή χρονιά Χρυσάνθη μου και υπέροχες δημιουργίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ένα όνειρο είναι η κουβερτούλα Χρυσάνθη μου. Γεια στα χεράκια σου τα όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εξαιρετική η κουβερτούλα με πολύ ωραίο και πρωτότυπο σχέδιο!
    Να΄σαι καλά και να φτιάχνεις πάντα τόσο όμορφα πράγματα!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ χαίρομαι που σε βρήκα! Την λάτρεψα αυτή την κουβερτούλα! Νομίζω ότι είναι η πιο πρωτότυπη που έχω δει. Και τι τέλειο χρώμα !!! Να το χαιρόσαστε το μωρό σας, να είναι γερό και να χαρεί την κουβερτούλα του! Γεια στα χέρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ονειρο η κουβερτουλα!συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή