Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εδώ τα καλά φρούτα !!!!! Crate for fruits and not only !!!

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι  επιτέλους επέστρεψα!!!!!
Σαν την επιστροφή του Ασώτου  μου ακούγεται !! Η  αλήθεια όμως  είναι ότι μου έλειψε πάρα πολύ η παρέα σας.Είμαι βέβαια ασυγχώρητη που έφυγα χωρίς να σας αποχαιρετήσω! Ανθρωπος  της τελευταίας στιγμής και νεοφώτιστη γιαγιά , που να βρώ χρόνο για αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις ! Ασε που αποφασίστηκε η βάπτιση του εγγονού να γίνει στο σπίτι στη θάλασσα στα μέσα Αυγούστου οπότε έπρεπε να οργανωθώ και να   κουβαλήσω μαζί μου  από υλικά και εργαλεία την Αρτα με τα Γιάννενα!!!Γιατί το μικρόβιο του χειροποίητου είναι αθεράπευτη νόσος!!
Μακρυά από Ιντερνετ και πηγές υλικών έπρεπε να σκαρφιστώ διάφορες λύσεις που θα εξυπηρετούσαν τις ανάγκες μιας βάπτισης.Ο χρόνος λιγοστός (ενάμιση μήνας ) για να δουλευτούν όλα στο χέρι!!!
Και για να μη σας κουράζω περισσότερο πάμε να δούμε μαζί πως μπορούμε να μετατρέψουμε ένα απλό ξύλινο καφάσι φρούτων σε  ένα όμορφο χρηστικό αντικείμενο.Για την βάπτιση φιλοξένησαν  τα όμορφα χάρτινα χωνάκια με ζαχαρωτές λιχουδιές για τους μικρούς μας καλεσμένους!!Σήμερα διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο και χρησιμοποιούνται σαν αποθηκευτικοί χώροι παιχνιδιών, καλλυντικών περιποίησης του μωρού και διάφορων μικροαντικειμένων.
Ολοι  γνωρίζετε τα μικρά ξύλινα καφάσια φρούτων...
Για να ενισχυθεί και να ομαλοποιηθεί η επιφάνειά τους, ώστε να μην υπάρχουν επικίνδυνες ακίδες και ανοίγματα κολλήθηκαν λωρίδες εφημερίδας με λίγο αραιωμένη ατλακόλ σε αρκετές στρώσεις..
και βάφτηκαν όλες οι γωνίες και οι ακμές με  καφέ χρώμα και στη συνέχεια ολόκληρο το καφάσι  με τρία χέρια ακρυλικό χρώμα επιλογής....
Στη συνέχεια τρίφτηκαν με ψιλό γυαλόχαρτο για να δημιουργηθεί η φθαρμένη όψη, κολλήθηκαν  επίσης με ατλακόλ τα μοτίβα της λεβάντας  από χαρτοπετσέτα και δημιουργήθηκαν οι φωτοσκιάσεις με πατίνα.Τέλος περάστηκαν με δύο χέρια βερνίκι νερού .
Και ιδού το αποτέλεσμα !!!
πλάγια όψη










Ενα καφέ ψάθινο καλάθι βάφτηκε σε ίδιο χρώμα για να φιλοξενήσει τις μπομπονιέρες των λιλιπούτειων καλεσμένων.



Ιδού και η απόδειξη!!!!!





Για το τέλος όμως άφησα να σας πω το καλύτερο!!!!! Είμαι τρισευτυχισμένη  αφού  στις 29/8 η νύφη μου έφερε στον κόσμο ένα μικρό και τρυφερό πλασματάκι !Μέσα σε τέσσερες μήνες έγινα για δεύτερη φορά γιαγιά!!Το δεύτερο εγγονάκι μου! Και  είναι επίσης ένα γλυκό αγοράκι.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς , όλους όσους ,  κατά το διάστημα της απουσίας μου , επισκεφτόταν το σπιτάκι μου  και εκδήλωναν το ενδιαφέρον τους είτε με σχόλια είτε με μηνύματα ή και τηλ/κώς!!!Θα ήθελα επίσης να ζητήσω την κατανόησή σας για το ότι από δω και στο εξής ενδεχομένως να μην προλαβαίνω να αφήνω σχόλια στα όμορφα μπλογκοσπιτάκια σας .Βλέπετε ,ως ελληνίδα γιαγιά,εκτελώ χρέη νταντάς και μάλιστα  πλήρους και ολικής απασχόλησης!! Σας υπόσχομαι όμως  οτι θα έρχομαι έστω και αθόρυβα στα σπιτάκια σας για να θαυμάζω τις όμορφες δημιουργίες σας!!
Σας αγαπώ και σας γλυκοφιλώ!


68 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες τρισευτυχισμένη Γιαγιά, να σας ζήσει το νεοφώτιστο και καλώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερο εγγονάκι. Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους οικογενειακώς!

    Τα καφάσια σου θαυμάσια, όπως πάντα στην εντέλεια σαν πραγματική χρυσοχέρα που είσαι.

    Να περνάς καλά και όταν έχεις τίποτα ευκαιρίες ξεκουράσου, εμείς εδώ είμαστε. Που και που αν μπορείς γράφε μας ένα γεια για να μαθαίνουμε ότι είσαι καλά.

    Πολλά φιλιά και ευχές!!! Να σας ζήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ....
    ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!
    !ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!
    ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ!!!
    ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...!

    ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΣΟΥ...
    ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ....ΓΙΑΓΙΑ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!
    .ΕΔΩ..ΝΑ ΜΑΣ ΛΕς ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.!
    ..ΕΤΣΙ...ΓΙΑ..ΝΑ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΟΛΕς ΟΙ ΕΥΧΕς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ΜΑΖΙ ΣΑς!

    ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθες, Χρυσάνθη!Μου έλειψες!Να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου,καλή μου!!Κι όπως πάντα οι δημιουργίες σου,υπέροχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώστηνε κι ας άργησε!!!!!!!!
    Χρυσάνθη μου να σας ζήσει το νεογέννητο μωράκι, γερό και τυχερό. Να χαιρόσαστε το νεοφώτιστο παντα ευτυχισμένο και γερό. Ευτυχισμένη γιαγιά ποσο νοιώθω την ευτυχία σου΄. Πάντα χαρές στο σπιτικό σου και ευτυχία στα παιδιά σου.
    Χρυσάνθη μου όποτε μπορείς να έρχεσαι να μας λες τα νέα σου και να μας δείχνεις τις δημιουργίες σου.
    φιλάκια φθινοπωρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσάνθη μου
    Να ζήσουν τα εγγονάκια.Φαντάζομαι είσαι μια ευτυχισμένη γιαγιά.Τα καφάσια όπως και όλες οι δημιουργίες σου απίθανα!!!Σου εύχομαι καλό φθινόπωρο ευτυχισμένη γιαγούλα..
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα Χρυσάνθη!
    Πολλές ευχές για τα μωρά σας!
    Τα καφάσια είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικά,
    ευχαριστούμε για τις οδηγίες, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας ζησει Χρυσανθη !!!!!!!!!!!Να ειστε ολοι γεροι και να καμαρωνετε τα μωρακια σας καθε μερα ολο και πιο πολυ!!!!!
    Οσο για τα καφασια τι να πω ,ειναι πραγματικα πολυ ομορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα τα καφάσια!Με αληθινό μεράκι!Όσο για τα εγγονάκια, να τα χαίρεστε και μπράβο που βοηθάτε τα παιδιά σας!Συγχαρητήρια γι όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα τρισευτυχισμένη γιαγιά δεν ρωτάω αν είναι όλα καλά το βλέπω.Να σου ζήσουν τα εγγονάκια να είναι γερά κι ευτυχισμένα και τυχερά στη ζωή τους.όσο για τα καφάσια...απλά τέλεια όπως πάντα!!!Να είσαι καλά φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ!!!!!!
    ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!!!!!
    ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nα σου ζήσουν τα μωράκια σας!!!Και κάθε καλό !!!Τα καφάσια σου με ενέπνευσαν!!!!Είναι καταπληκτικά!!!Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλωσόρισες , γλυκειά δις-γιαγια!! Να σας ζήσει και το δεύτερο μωράκι! Να'ναι κι αυτό γερό και δυνατό, γεμάτο αγάπη και ευτυχία!
    Να είναι καλοφώτιστο και το "μεγάλο" !
    Μακάρι να μοιάσουν στη δημιουργικότητα της γιαγιάς τους , στην φαντασία της !
    Τα καφάσια είναι τέλεια!
    Να'σαι καλά και να προσέχεις και τον εαυτό σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσανθη μου να σας ζήσουν!
    Και το νεοφωτιστο και το νεογένητο να είναι γερα και χαρούμενα και να τα καμαρωνετε!
    Τα καθηκοντα της γιαγιάς -νταντάς σίγουρα θα επεκταθούν αργότερα και σε μαθηματα καλλιτεχνικών!
    Φιλιά πολλά, να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς την αγαπημένη μας γιαγιά δις!!!! Να σας ζήσουν!!!!!! Να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!! Οι ετοιμασίες σου υπέροχες και καλόγουστες!!! Πολλά φιλάκια Χρυσάνθη μου! Καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, να σας ζήσουν! Έχω ξετρελαθεί με τα δημιουργήματά σου! Έχω ένα παρόμοιο καφάσι αλλά είναι πλαστικό. Με τι να το βάψω? Χρυσάνθη βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου αν θέλεις στείλτο μου σε φωτό στο μέιλ μου, που θα το βρεις είτε στο προφίλ μου είτε στο μπάνερ που έχω για το face book!!!

      Διαγραφή
  16. Nα ζήσει ο μπεμπούλης σας!!
    Να σαι καλά Χρυσάνθη μου , να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου, να τα φροντίζεις και πειράζει που δεν θα βολτάρεις στο διαδίκτυο!!
    Τι πιο όμορφο από το να φροντίζεις τα εγγονάκια σου κι ας είναι κουραστικό , αυτή σίγουρα είναι γλυκιά κούραση!!
    Τα καφάσια τα κανες αγνώριστα , σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες με την ατλακόλ και τις εφημερίδες !!
    Σαμιώτικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλώς τη μου!!!!! Πολύ καιρό έχουμε να δούμε ανάρτησή σου, Χρυσανθάκι και μας λείπεις πολύ. Είσαι όμως δικαιολογημένη.... δηλαδή και να μην ήσουνα, σ' αγαπάμε τόσο που πάλι θα σε δεχόμαστε με ανοιχτή αγκαλιά!!!!
    Να σου ζήσει το νέο σου αγγελούδι! Νάναι τυχερό κι' ευλογημένο. Και το πρώτο, ο νεοφώτιστος, να είναι πάντα καλά και να τους δείτε και τους δυο όπως επιθυμείτε!!!! Ποιος ξέρει τι ετοίμασαν γι' αυτή τη βάφτιση τα χρυσά σου χεράκια.... Από τα πρώτα δείγματα, κατάλαβα εγώ! ΥΠΕΡΟΧΑ τα καφασάκια σου!
    Σε φιλώ, γλυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώς ήρθες Χρυσάνθη! Να σου ζησουν τα εγγονάκια!!! Τα καφάσια φοβερά!μπραβο για την μεταμόρφωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι...τώρα πες μου εσύ, πως μπορεί κανείς να σε μαλώσει μετά από τέτοια νέα και ομορφιές???!!!!!!!!!! Μόνο με φιλιά και πολλές-πολλές αγκαλιές μπορώ εγώ να σε...μαλώσω που μας έλειψες τόσο και να σας ευχηθώ τα καλύτερα για όλους!!! Να σας ζήσουν τα μωρά σας και να είναι πολύ-πολύ τυχερά στην ζωή τους! Κι εσύ...χαζογιαγιά πλήρους απασχόλησης, να κλαις μόνο από ευτυχία πλέον, για τις χαρές που θα σου δίνουν τα παιδιά και τα εγγόνια σου! Τα καφασάκια είναι άπαιχτα! Φιλιά και να προσέχεις και λίγο τον εαυτό σου τώρα..ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να σου ζήσουνε Χρυσάνθη μου!!! Χαίρομαι που είσαι τόσο κοντά στα παιδιά σου, τα βοηθάς και περνάς χρόνο με τα εγγόνια σου!!! Πάντα γερή, πάντα δυνατή, πάντα δημιουργική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Te quedaron preciosas esas cajas, yo tengo varias para decorar pero me falta tiempo, besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα Χρυσάνθη,αλλιώς
    θα ήταν η Ελληνική οικονομία,
    αν αξιοποιούσαμε όλη τα πάντα
    όπως εσύ.
    Αξία έχει και από περιβαντολογική
    άποψη,κάνεις από τα σκουπίδια
    αριστουργήματα!
    Να χαίρεσαι τα δύο αγοράκια!
    Δηλαδή δύο... δουλειές θα έχεις τώρα?
    τυχερούλα άλλοι είναι εντελώς άνεργοι.
    Από ένα απαλό χάδι στα μωρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!!!!ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ.....ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΩ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρυσάνθη μου καλωσόρισες!!!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που μας έφερες!!! Καλοφώτιστος να είναι ο "Μεγάλος" σου εγγονός και πάντα τυχερός, υγιείς και ευτυχισμένος ο "Μικρούλης"!!!!! Τα καφασάκια για την βάπτιση έγινα υπέροχα... όχι βέβαια ότι θα βλέπαμε και κάτι λιγότερο από εσένα!!! Πολλά φιλιά... και για άλλη μια φορά να χαίρεσαι τα αστεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε βλέπω για πολύτεκνη γιαγιά!!! Και μάλιστα αγορογιαγιά!!χαχα.Να σας ζήσει Χρυσάνθη μου ο παίδαρος! Είσαι αρχηγός σ'αυτές τις μεταμορφώσεις κορίτσι και δεν σε φτάνει κανείς.Μπράβο μου άρεσαν πολύ τα καφάσια!!!Τέλεια!Φιλιά πολλά στην αγαπημένη πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλώς μας ήλθες Χρυσάνθη!!! Να χαίρεσαι και τα δύο εγγονάκια σου και να είσαι πάντα μια ευτυχισμένη γιαγιά!!
    Τα καφασάκια σου μου άρεσαν πάρα πολύ μα περισσότερο θαυμάζω την όρεξη και την υπομονή σου να τα θέλεις όλα φτιαγμένα από τα χέρια σου!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρυσάνθη μου....Να ζήσουν τα αγγελάκια σας ...καλότυχα ευλογημένα....
    Είδες η χαρά ....φτερά δίνει στα χέρια...
    Όμορφα τα έφτιαξες....τέλεια!!!!!!
    Φιλάκια...σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας Χρυσάνθη μου !!!
    Και το νεοφωτιστο και το νεογένητο να είναι γερά, χαρούμενα και να τα καμαρώνετε!
    Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω !!! Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκα κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς για τις τόσο γλυκές και εγκάρδιες ευχές σας!!!Σας ευχαριστώ επίσης και για τα θετικά σας σχόλια!!!Λυπάμαι που δεν έχω χρόνο να απαντήσω στην κάθε μιά σας ξεχωριστά!!!Ζητώ και πάλι την κατανόησή σας !!Φιλάκια γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλώς μας ήλθες Χρυσάνθη! Πάντα χαρές να έχετε για να διοχετεύεις και τις εμπνεύσεις σου!!!! Δεν είναι δυνατόν να καταλήγουν τα καφάσια στα σκουπίδια. Καλύτερα να κρύβουν τα παιχνίδια των μωρών!!!! Με την ευκαιρία να σου ευχηθώ να σου ζήσουν τα μικρούλια!!!!! Καλό φθινόπωρο τρισευτυχισμένη γιαγιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να σας ζήσουν τα μωράκια! Υπέροχα όλα όσα έφτιαξες με τόσο μεράκι. Καλό και δημιουργικό φθινόπωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να σας ζήσει το νεοφώτιστο!!! Να σου ζήσει το καινούργιο εγγόνι να είναι πάντα γερό-δυνατό-ευτυχισμένο!! Οσο για τα καφάσια είναι υπέροχα!! Χρυσοχέρα γιαγιά εις διπλούν!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρυσάνθη μου,
    Ολα τέλεια με τις μετατροπές!!!!!!!Όμως το καλύτερο είναι η νέα άφιξη του πελαργού με το υπέροχο δώρο!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια και να σου ζήσουν οι κούκλοι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νά σας ζήσουν τά μωράκια σας Χρυσάνθη!!Πολύ όμορφες οί δημιουργίες σου!Καλή δύναμη!!Καί εγώ κάνω μπέιμπι σίτινγκ στά εγγονάκια μου!!Θά τά λέμε!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ .....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να σας ζησει το μωρακι, γερο και σιδερενιο σαν τα ψηλα βουνα.Η αλλαγη στα τελαρακια τελεια,εχω και εγω δυο και θα το προσπαθησω.Καλο βραδυ να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να σου ζησουν τα εγγονακια Χρυσανθη μου!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα!!!με μια τετοια γιαγια θα πρεπει να ειναι πολυ τυχερα...η καλυτερη γιαγια του κοσμου!!!Τι ομορφα που εγιναν τα καφασια!!!(λατρευω την λεβαντα).Φιλακια πολλα στους νεαρους μπομπιρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπημένη γιαγιά Χρυσάνθη!!!Καλώς ήλθες στην μπλοκογωνιά ΣΟΥ!!!Να χαίρεστε τον νέο μπεμπούλη σας να έχει πάντα υγεία,να είναι ευτυχισμένο και ο δρόμος της ζωής του στρωμένος με ροδοπέταλα!!Ο νεοφώτιστος πάντα τυχερός ,δυνατός και χαρούμενος!!!Χρυσάνθη είσαι ανεπανάληπτη!!!Τι μεταμόρφωση είναι αυτή !!και μάλιστα πανέμορφη!!!Πανέξυπνη η ιδέα της εφημερίδας ....είσαι σχολή από μόνη σου!!!Με την γνωστή ικανότητα σου δημιουργήθηκε μία χρηστική υπέροχη κατασκευή .Να είσαι γερή και μοιράζεσαι τον χρόνο σου με τον νεοφώτιστο και με μας τις μπλοκοφίλες σου....Μην μας ξεχνάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σας ευχαριστώ πολύ για τις τόσο θερμές ευχές σας!!Ευχαριστώ όλες τις φίλες για τα γλυκά σας λόγια!!!!!Τα διαβάζω με μεγάλη προσοχή και μου δίνουν μεγάλη χαρά!Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. απίθανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χίλια μπράβο!!!!!!!!!!! έχω βάψει κι εγώ καφασάκια αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί να τα ζωγραφίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!είσαι και τόσο ταλαντούχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τέλειο ποστ!!!συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πρώτα πρώτα να σου ζήσουν καιο να είναι πάντα υγειή και καλότυχα αυτά ,οι γονείς και οι παπούδες!!! τους!Δεύτερον υπάρχει κάτι στον κόσμο που αφού το αναλάβεις εσύ δεν θα το μετατρέψεις σε ...ποίημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλώς τη,καλό φθινόπωρο!

    Να σας ζήσει το νέο μωράκι και ο μικρούλης νεοφώτιστος!

    Όπως πάντα η χρυσοχέρα γιαγιά έκανε το θαύμα της-υπέροχα όλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ηρθαα, μπορεί να άργησα λίγο αλλά δεν μπορούσα να μη σε καλωσορίσω και εγώ!!!!να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου και πάντα χαρές στο σπιτικό σας!!!τι να σχολιάσω για τα καφάσια;;απλά είναι τέλεια!!!πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δυστυχώς Χρυσάνθη μου πάνω που σε γνωρίσαμε,σε συνηθίσαμε,σ αγαπήσαμε,εξαφανίστηκες και μας εγκατέλειψες,για τα μάτια ενός τεκνού...σόρρυ, τέκνου!
    Και το καλό εγινε διπλό,άρα ουδεμίαν ελπίδα έχουμε να μας δώσεις σημασία για το υπόλοιπο του ιντερνετικού μας βίου...κλαψ,κλαψ.
    Δεν μπορούμε παρά να σου ευχηθούμε να σ αγαπήσει παράφορα όπως σου αξίζει,τόσο το εδώ τεκνό,όσο και το εξ αποστάσεως(η αγάπη δε γνωρίζει απόσταση), μόσχοι και λεβάντες ο δρόμος και των δύο!!!
    Φιλάκια πολλά να τους χαίρεσαι τους άντρακλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α!...Γιαγιά τυχερή κι ευλογημένη!

    Λες και το ήξερα!!!!!!!!!!!!

    Να είστε όλοι καλά, με υγεία και Τυχη!
    Καλό Φθινόπωρο σε ¨ΟΛΟΥΣ,
    Υιώτα
    αστοριανή, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΧ, ΓΙΑΓΙΆΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΑ ΧΈΡΙΑ!

    Το είδα στο F.B αλλά ήθελα να τα δω από κοντά!
    Τι πιάνουν τα χέρια σου και δεν τα κάνουν μαγικά!!!!
    Πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Να σου ζησουν τα εγγονακια, να τα χαίρεσαι, χρυσοχέρα γιαγιά !!

    ris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ¸.•°`♥✿彡✿♥`°•.¸
     ┊  ┊  ✿
     ┊  ✿
     ✿
    Ótimo trabalho! Super delicado!
    Bom fim de semana!!!
    Beijinhos.
    Brasil.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπημενη Χρυσανθη ευχομαι χαρα ,υγεια και πολυ ευτυχια και στα δυο σου εγγονακια!!!!να σαι καλα και μονο χαρες να εχετε στη ζωη σας!Να εχετε ενα ομορφο,καλο φθινοπωρο,γεματο υγεια και πολυ δημιουργια!πολλα φιλιιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευλογημενα και καλοτυχα τα μωρακια! Να τα χαιρονται οι γονεις και εσεις φυσικα!
    Τα τελαρακια σας ειναι το κατι αλλο!
    Συγχαρητηρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρυσάνθη μου, δεν το πιστεύω τυχερούλα!!Να σου ζήσουν και τα δύο εγγονάκια!!!Φαντάζομαι τρέλα που θα έχεις!!! Τα τελάρα σου τέλεια τα έφτιαξες γλυκιά μου!!Μπράβο σου!!!φιλάκια πολλά και καλώς μας ήλθες πίσω!!!Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είναι πολύ συγκινητικό να εισπράττεις τόσο γλυκές ευχές και όμορφα λογάκια!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλες και στην κάθε μιάς ξεχωριστά στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!Καλό Σ?Κ να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πω πω δυο μικρούλικα μωράκι στην αγγαλιά σου. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένη.Θυμάμαι τη μετάρα μου κάθε φορά που ερχόταν στον κόσμο ένα νέο εγγονάκι. Να τα χαίρεστε και τα δυο . Τα τελάρα έγιναν απίθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τελεια δουλεια σε περιμενω στο μπλογκ μου να τα λεμε απο εκει και να μου λες την γνωμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ας σου δώσω και εγώ τις ιντερνετικές μου ευχές για τα νεοφώτιστα .... πατουσάκια αλλά και για τα νεοαφιχθέντα. όσο για τις δημιουργίες σου, στο έχω πει στο παρελθόν , στο λέω στο παρόν, θα σου το πω σιγουρότατα και στο μέλλον:Μπράβο Χρυσάνθη, χρυσοχέρα.
    Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σας ευχαριστώ όλες και όλους!!Η παρουσία σας και τα γλυκά σας λόγια με τιμούν !!!Σας αγαπώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χρυσάνθη μου γλυκιά μου,πέρνα να πάρεις το βραβειάκι σου από το blog μου!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΧΡΥΣΑΝΘΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ..ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ...ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ....
    ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ...ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ...ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΧΟΥΝ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΓΙΑ...ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΡΧΗΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ.. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ..ΚΑΛΟΤΥΧΑ.. ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΑΑ..!!!
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΟΝ..ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΗΗ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥΥ.. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΕ..ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΑΑΣ... ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑΑ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το λάτρεψα το κουτάκι και το tutorial !!! Με την πρώτη ευκαιρία θα φτιάξω οπωσδήποτε κι εγώ ένα, γιατί μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές με τέτοιου είδους παλέτες !!!
    Κομψότατο αποτέλεσμα !!! Σ΄ευχαριστώ για το μάθημα !!! ΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλώ ήρθες!!
    Μετά από αυτό δεν τα πετάς τα καφάσια!!χιχι.
    Μου αρέσουν πολύ!! Φανταστικά!
    Επίσης, αυτό το μουτράκι πολύ γλυκό !!
    Να σας ζήσει ο μικρός πρίγκηπας Χρυσάνθη μου!
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Α, καλά. Λώρα Άσλεϋ και βλακείες! Σάμπι σικ και ξερό ψωμί από τη Χρυσάνθη!
    Τέλεια τα καφάσια, αλλά κακώς τα έβαλες στην ίδια ανάρτηση με τη φωτογραφία του μωρού, έκλεψε όλη τη δόξα!
    Να είναι γερά τα εγγονάκια σου, να σου δίνουν έμπνευση να φτιάχνεις όμορφα πράγματα.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η πιο όμορφη μεταμφίεση σε τελάρο τέτοιου τύπου, που έχω δεί!!!
    Μπράβο γεια στα χέρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. τελεια μεταμορφωση ..εκπληκτική ιδεα με τις εφημερίδες γιατι καθομουν και στοκαριζα!!Ευχαριστω Χρυσάνθη μου!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή