Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ησασταν όλες εκεί !!!!


Κατάφερα και πήγα στη Θεσσαλονίκη , στα εγκαίνια της έκθεσης των κουμπαράδων!!!
Μεγάλη η συγκίνηση , αντικρίζοντας την μεγαλειώδη προσφορά αγάπης  !! Τόσο σε είδος όσο και σε προσωπική συνεισφορά από τα κορίτσια που εργάστηκαν μαζί με την Ρένα για να στηθεί τόσο όμορφα  ο χώρος!!! Εργάστηκαν ακούραστα τόσο καιρό και αφιέρωσαν πολύ προσωπική εργασία για ένα τόσο σοβαρό σκοπό!!!! Για παιδικές ψυχές, που τόσο άδικα, η ζωή τους έδειξε το άσχημο πρόσωπό της !!!! Συγχαρητήρια κορίτσια !Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!!!
Ο χώρος έσφυζε από ζωή . Η αγάπη ξέχειλη !!!Η φαντασία της δημιουργίας  κτυπούσε κόκκινο ! Χίλιες παρά κάτι παρουσίες !!Δικές σας παρουσίες !! Ηταν σαν να ήσασταν όλες εκεί !
Οπου και να έπεφτε το βλέμμα αναγνώριζε και μια φίλη από σχεδόν όλες της γωνιές της Ελλάδος.
 Δεν ήξερες τι να πρωτοκοιτάξεις !! Ολα υπέροχα !!!Πολύ πιο όμορφα να τα βλέπεις και να τα ακουμπάς από κοντά !! Οι επισκέπτες πολλοί , παρά την δυνατή βροχή !!
Δεν χρειάστηκαν καν συστάσεις !! Με το που έβλεπες για πρώτη φορά άτομα, αναγνώριζες αμέσως τις φίλες που τόσο καιρό "συνομιλείς" μέσω των σχολίων !!Ηταν σαν να έβλεπες φίλες από τα παλιά  που είχες πολλά χρόνια να  τις συναντήσεις.
Μεγάλη η χαρά  και η συγκίνηση , που γνώρισα από κοντά  φίλες από την Θεσσαλονίκη ,αλλά και  την Κομοτηνή, το Νευροκόπι, τα Τρίκαλα , την Αθήνα , την .....!!!!!!
Εγώ,η Αχτίδα μας  και η γλυκειά Μάγδα από το http://ergoxeiromadrinas.blogspot.gr/


Η γνωστή μας Ρένα και εγώ
Από αριστερά η Φανή http://fanypap.blogspot.gr/,η Αννα από Νευροκόπι http://giasminblogspotcom.blogspot.gr/ , εγώ, η Μπέττυ http://anthivolon-bl.blogspot.gr/και η Βίκυ http://podilatisa.blogspot.gr/

Εφυγα με μια γλυκιά γεύση και όμορφα συναισθήματα ,αλλά και γεμάτα τα χέρια μου από δώρα  αγάπης από δύο γλυκύτατες κυρίες .Δώρα ψυχής ,  αναμνηστικά της συνάντησής μας!!!
Από την γλυκειά μας Αχτίδα , που ήρθε φορτωμένη με δωράκια!Ευχαριστώ πολύ Αχτίδα μου!!!!!
Επισκεφτείτε το μπλογκ της  http://aktida.blogspot.gr/, όσες δεν το έχετε κάνει ήδη, για να δείτε τι ζωγραφίζουν τα χεράκια της!!!
Από την γλυκειά μου Εφη http://creationspalette.blogspot.gr/ ένα όμορφο γουράκι . Εφη μου σ'ευχαριστώ από καρδιάς!!! Τελικά πονηρούλα κατόρθωσες να βγεις εκτός πλάνου στις φωτογραφίες που βγάλαμε !Τόπες και τόκανες!!!χαχα

Και η δική μου απειροελάχιστη προσφορά αγάπης !!! Τρείς κουμπαράδες που έγιναν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή , με  αγάπη και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο bazaar !!!!

Κατασκευάστηκαν με πηλό και στόκο.Για όσες φίλες ενδιαφέρονται αναλυτικές  οδηγίες κατασκευής  στην επόμενη ανάρτηση .
Λόγω ελάχιστου χρόνου που έχω στη διάθεσή μου και της ενασχόλησής μου με τους παραπάνω κουμπαράδες , δεν σας επισκέφθηκα εδώ και τέσσερες μέρες.Θα φροντίσω όμως άμεσα να  επισκεφθώ τα σπιτάκια σας και να θαυμάσω τις νέες σας δημιουργίες!!
Σας ευχαριστώ που περνάτε από το σπιτάκι μου και με κρατάτε συντροφιά!!!
Σας αγαπώ και σας γλυκοφιλώ!!!




86 σχόλια:

  1. Τί κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω κι εγώ αυτήν την φορά!! Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν ήταν δυνατόν!
    Χαίρομαι που περάσατα όμορφα και που η έκθεση είχε επιτυχία ακόμα και από την πρώτη ημέρα. Μακάρι να πουληθούν όλοι μας οι κουμπαράδες!
    Φιλάκια πολλά Χρυσάνθη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne μου τα νυχτοπούλια της γειτονιάς!!χαχα για να προλάβω κάθομαι μέχρι αργά.Την ημέρα δεν προλαβαίνω καθόλου!!!
      Κρίμα που δεν γνωριστήκαμε!!!Ηθελα πολύ να σε συναντήσω!!!Ας ελπίσουμε σε κάποιο άλλο μπαζάρ!!
      Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  2. Χρυσανθη μου τους ειδα τους κουμπαραδες αλλα δεν ηξερα πως ηταν δικοι σου!Σε ευχαριστουμε πολυ για ολα πα πιοτερο για την ευγενικη και γλυκητατη παρουσια σου!!!!!Την αγαπη μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύα μου και συ νυχτοπούλι????
    Και εγώ σας ευχαριστώ για την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!!Ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!!!Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσανθένια μου!
    Θα σου πω ένα... μυστικό!

    Εχω από την αρχή πεθυμήσει να ξέρω το ...πρόσωπο που επικοινωνώ σ΄αυτή την ...Αστοριανή... εσείς, όλο και βλέπετε... από τις πλαϊνές φωτογραφίες μου, στην ιστοσελίδα μου!
    και να!
    τώρα,
    μετα από τόοοοοοσο καιρό,
    να σας γνωρίζω και προσωπικά, όμορφές μου Κυρίες!
    Συγχαρητήρια για το θαυμάσιο γεγονός!
    Πάντα άξιες.
    Κι εγώ, από δω, με την εκτίμηση και την αγάπη μου,
    Υιώτα, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου μακρυνή γεωγραφικά αλλά τόσο κοντά συναισθηματικά φίλη μου Υιώτα ευχαριστώ πολύ για τα πάντα τόσο ευγενικά σου λόγια!!!
      Και μένα μου αρέσει να ξέρω με ποιόν συνομιλώ.Η ανωνυμία είναι έξω από τα πιστεύω μου!!!
      Σε φιλώ γλυκά!Χαιρετισμούς και στον Δημήτρη!

      Διαγραφή
  5. Χρυσάνθη μου χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!!
    Οι κουμπαράδες σου υπέροχοι όπως ότι φτιάχνεις!!
    Εύχομαι να σε ξαναδούμε σύντομα, το χαμόγελο σου γέμισε την αίθουσα, νάσαι καλά, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!!!
    Καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγδα μου με την τόσο γλυκεά και πράα φυσιογνωμία χαίρομαι ιδιαίτερα που σε γνώρισα !!!Και εγώ εύχομαι σύντομα να ξαναανταμώσουμε!!!!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  6. Κρίμα που μένω τόσο μακριά και δεν μπορούσα να'ρθω! Φαινετε ότι ήταν φανταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ada μου ήταν υπέροχο!!!Ας ελπίσουμε ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταμώσουμε !!!Φιλάκια καλή μου

      Διαγραφή
  7. Αχ τι έχασα Χρυσάνθη μου!
    Δεν φανταζόμουν ότι θα είσαι εκεί.
    Εγώ θα πάω κάποια άλλη ώρα που δεν
    θα είναι πολλά άτομα στο χώρο!
    Λυπήθηκα για την αβλεψία μου αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου Frezia νόμιζα ότι μένεις Αθήνα!!!!Τώρα πραγματικά λυπήθηκα που δεν ειδωθήκαμε!!!!Αν ήξερα ότι μένεις Θεσ/νίκη θα σου έστελνα μήνυμα!!!Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μας δοθεί αντίστοιχη ευκαρία!!!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Χρυσή μου Χρυσάνθη, η χαρά μου ηταν τεράστια που σε γνώρισα.Μία υπέροχη κυρία, πανέμορφη , ευγενέστατη, με χαμόγελο ειλικρινές και αισθήματα φιλίας για όλες..Φίλη μου χαιρετισμούς στον άνδρα σου από τον δικό μου..τα είπανε χώρια όπως κατ'άλαβες.Εύχομαι να σας δω σύντομα και να ξέρεις οτι υπάρχει σπίτι πάντα για σας εδώ στη θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα μου γλυκειά με συγκίνησαν πολύ τα όμορφα λόγια σου!!!Αμοιβαία τα αισθήματα καλή μου!!! Ησουν ακριβώς όπως σε φανταζόμουν !!Ενα μικρό αυθόρμητο παιδί με μεγάλη καρδιά !!Μια γαλαντόμα κυρία που σκορπίζει χαμόγελα και δώρα καρδιάς!!!
      Τους χαιρετισμούς και των δυό μας στον Δημήτρη.
      Και στη Βέροια υπάρχει ένα σπίτι ανοιχτό για φίλους!!!

      Διαγραφή
  9. Γλυκιά μου Χρυσάνθη καλημέρα!!! νοιώθω τόσο τυχερή που βρέθηκα στην έκθεση και είδα όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες... μα περισσότερο που γνώρισα από κοντά καταπληκτικά κορίτσια όπως εσύ!!!! (έχει και το διαδίκτυο τα καλά του) Εύχομαι να καταφέρουμε να βρεθούμε και στο μέλλον... και μέχρι τότε ελπίζω να έχεις αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ σου... σε αδικεί!!!! χα!χα!χα! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μου ,γλυκειά μου ποδηλάτισσα , πόσο χάρηκα που σε γνώρισα, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια.Και δεν υπερβάλλω καθόλου!!Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα!!!Φιλάκια σε σένα και στην Δημητρούλα!

      Διαγραφή
  10. Τριγυρίζω από εδώ κι από εκεί ψάχνοντας να βρω εικόνες και λόγια από εσάς που το ζήσατε.Όσο πιο πολύ διαβάζω, τόσο πιο πολύ ζηλεύω. Οι κουμπαράδες σου πραγματικά πανέμορφοι και πολύ ξεχωριστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου πράγματι ήταν πολύ ωραίο αυτό που ζήσαμε!!!Και εγώ δεν το περίμενα ότι θα αισθανόμουν τόσο υπέροχα!!!Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα,Χρυσάνθη...Χάρηκα και ζήλεψα που σας είδα όλους μαζί σε αυτή την όμορφη γιορτή...Νοερά συμμετείχα και ευελπιστώ σε επόμενες γιορτές να είμαι παρούσα...Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι να μη ζηλεύει κανείς???Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα να συναντάς ανθρώπους , που έχεις εδώ και καιρό ιντερνετική επαφή και έχεις πλάσει με την φαντασία σου και να αισθάνεσαι τόσο άνετα σαν να τους γνώριζες από παλιά!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούμε!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. και μεις γλυκό μου Ελμιράκι θα θέλαμε πολύ να ήσουν κοντά μας!!!Ισως την επόμενη φορά!!!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  13. Κι έλεγα ποια είναι αυτή που μιλάει με την Μπέττυ όλη την ώρα...χαχαχα...Χρυσανθάκι μου είσαι γλύκα! Είδες τι δουλειά κάνουν τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη; Μπράβο σε όλες! Την επόμενη πιστεύω να βρεθούμε...Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου Τα κορίτσια της Θεσ/νίκης είναι αξιέπαινα και αξιαγάπητα!!!Η δουλειά τους ανεκτίμητη!!!
      Επιτέλους γνώρισα από κοντά την Μπέττυ μας που σημειωτέον την γνώριζα ιντερνετικά και την εκτιμούσα πολύ πριν την δημιουργία του μπλογκ μου από το σαϊτ "βάλε φαντασία"!!
      Μαράκι εύχομαι σύντομα να βρεθούμε!!Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  14. καλως σε βρηκα και απο κοντα!Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Αναστασία μου!!!Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα , μια τόσο γλυκειά και ευγενική κυρία!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  15. Tο καταπληκτικό και λαμπερό χαμόγελό σου τα λέει όλα !!
    Πάντα τέτοια , χαρές και ανταμώματα και υπέροχες προσφορές για καλό σκοπό !!
    (η φωτο στο προφίλ καμμία σχέση , μήπως να την αλλάξεις? )
    Καλό και δημιουργικό μήνα και πολλά σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνούλα μου πάντα τέτοια γλυκειά μου!!Μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες και να γνωριστούμε!!Θα ήταν υπέροχο!!!Σε φιλώ γλυκειά μου Σαμιώτισσα!!

      Διαγραφή
  16. Ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα'θελα να'μουν κι εγώ εκεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου και εγώ θα ήθελα να ήσουν κοντά μας και να σου δώσω ένα φιλάκι!!Ισως την επόμενη φορά!!!

      Διαγραφή
  17. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ , ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΗΚΑ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!!!!!
    ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μεγάλη και η δική μου χαρά Ρένα μου!!!Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της δουλειάς που έκανες εσύ προσωπικά ,αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια που εργάστηκαν για την ευόδωση αυτής της τόσο σημαντικής προσπάθειας !!!
      Είστε όλες υπέροχες!!!!
      Εύχομαι να τα πούμε σύντομα!!!Φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. Χρυσάνθη μου τι ωραία που μπορέσατε να πάτε!! Μπράβο σε όλες σας για τον κόπο σας και τις προσφορές σας!!Εύχομαι και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mania μου ήταν πολύ όμορφα όλα!!! Τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα ορίτσια που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους και όσων ακούραστα δούλεψαν για να στηθεί όλη η εκδήλωση!!Και του χρόνου να είμαστε καλά !!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  19. ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ
    χρυσανθη ε οχι και όλες...
    χαχαχα πλακα κανω!
    εχεις και φωτογενεια, εισαι μια κουκλα!
    πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι πως νόμισα ότι σου έδωσα ένα φιλάκι στο μαγουλάκι???Θώμη μου σ'ευχαριστώ κούκλα μου!!!Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  20. Οχι δεν ήμασταν όλες εκεί!!!! Ελειπα και πολύ, μα πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σε γνώρισα! Αλήθεια, σου λεω, αν το ήξερα οτι θα ερχόσουν, θα τα κανόνιζα όλα και θα ερχόμουν!! Δεν πειράζει, όμως! Θα ..ανηφορίσω κάποια στιγμή!!!! Φιλί πολύ μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κι'αν ήσουν Πεπίτα μου!!!Σε κάθε γωνιά τα έργα σου καταμαρτυρούσαν την παρουσία σου!!!Και ήταν όλα πανέμορφα ξεχωριστά και προσεγμένα!!!
      Πεπίτα μου θα αισθανόμουν πολύ τυχερή αν συναντιόμασταν!!Ξέρεις την εκτίμηση και αγάπη που τρέφω για το άτομό σου!!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου και για το δεματάκι που παρέλαβα από τα χεράκια σου!!!Πολύ τιμητικό!!!!Θα σου τηλ/σω σύντομα να σου εκφράσω τις ευχαριστίες μου !!!Μια γλυκιά αγκαλιά!!!

      Διαγραφή
  21. Χρυσανθούλι, το έχω γράψει και αλλού, είστε πολύ τυχερές όσες βρεθήκατε σε αυτή την εκδήλωση και μοιραστήκατε αγάπη και χαμόγελα ! Μακάρι να συνεχιστούν αυτές οι εκδηλώσεις και να γνωριστούμε από κοντά ακόμα περισσότερα κορίτσια ! Σημειωτέον : Είσαι ΚΟΥΚΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου πράγματι αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα τόσες αξιόλογες φίλες!!!Εύχομαι τέτοιες αφορμές να μας δώσουν την ευκαιρία να συναντηθούμε ακόμα περισσότερες!!Η χαρά μου πολύ μεγάλη!Σαν παιδάκι κάνω και είμαι και μεγάλη γυναίκα!!!Τα φιλάκια μου γλυκούλα μου!!

      Διαγραφή
  22. Πολύ χαρούμενη για την από κοντά γνωριμία μας!
    Ελπίζω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να πούμε περισσότερα. Καλή συνέχεια!

    Πέρασε και από το μπλογκ μου να δεις σχετικές αναρτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιτάκι μου και εγώ αισθάνομαι τυχερή που σε γνώρισα αν και για πολύ λίγο!!!Την επόμενη φορά θα τα πούμε περισσότερο!!!
      Θα περάσω γλυκειά μου!!!
      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα Χρυσάνθη!Κρίμα πού δέν μπόρεσα νά έρθω καί νά σάς γνωρίσω όλες από κοντά!Βλέπω όμως μία πανέμορφη γιαγιά καί πολύ νέα!!Χαίρομαι!Γιά τούς κουμπαράδες σου δέν έχω λόγια!!!Πανέμορφοι!!Οπως όλες οι υπέροχες κατασκευές σου!!Καλό βράδυ!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου DIMI πόσο ωραία θα ήταν να γνωρίσω ένα άτομο που εκτιμώ βαθύτατα!!!Εύχομαι να συναντηθούμε με την πρώτη ευκαιρία!!!!!
      Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  24. ελπιζω να καταφερω αν παω και εγω σε αυτην την εκθεση...αφου θα ειμαι στην Θεσσαλονικη απο την Πεμπτη...απιστευτη δουλεια απο ολες...ενα μεγαλο μπραβο!!!
    οι κουμπαραδες σου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!και συ μια κουκλα αποτι ειδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου πράγματι απίστευτη δουλειά!!!Αξιέπαινα όλα τα κορίτσια που εργάστηκαν τόσο πολύ για να στηθεί αυτή η έκθεση!!!Μακάρι να μπορέσεις να την επισκεφθείς!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  25. Έχετε χάρη που είμαι μακριά!
    Πολύ θα ήθελα να σας συναντήσω όλες μα πιο πολύ εσένα την μούσα μου....ξέρεις ....μόνο εσένα παρακολουθούσα.
    Εγινες η αφορμή να γίνω μπλόγκερ.....να γνωρίσω όλες τις φίλες και κάπως έτσι φαντάζομαι και όλες οι νεότερες.....και έφτασε η μπλοκογειτονειά μας σε αυτά τα μεγαλεία!!!!!
    Και του χρόνου κορίτσια μου, πάντα τέτοια!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά σε όλη την Μακεδονία μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Εφη πόσο συγκινητικά και ευγενικά είναι τα σχόλιά σου!!!Γλυκειά μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
      Θα ήταν ευτυχία να μπορούσες να έρθεις και να γνωριστούμε από κοντά!!!Η δύναμη της μπλογκογειτονιάς πολύ μεγάλη !!!Η χαρά μου απερίγραπτη που μπορούσα να βλέπω δια ζώσης αγαπημένες φίλες !!!Φιλάκια πολλά Εφάκι μου!

      Διαγραφή
  26. Πάντα τέτοια!!! Και του χρόνου με υγεία, να'μαι και εγώ κάπου εκεί!

    ΥΓ: Δεν είδα σε κανένα μπλογκ τον κουμπαρά μου-πεταλούδα! Ελπίζω να πουλήθηκε και να στολίζει πλέον ένα παιδικό δωμάτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα τέτοια Μαρινάκι μου !!!Εύχομαι την επόμενη φορά να σε έχουμε κοντά μας και να γνωρίσουμε το χαρούμενο και όμορφο προσωπάκι σου!!!
      Εύχομαι να πουλήθηκε από την πρώτη μέρα η πανέμορφη πεταλούδα σου!!!
      Φιλάκια Μαρινάκι μου!

      Διαγραφή
  27. χρυσανθη μου τι ομορφα που περασατε..φαινεται απο τα χαμογελα σας...κ οι κουμπαραδες σου εξαιρετικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενά μου ο χώρος της έκθεσης εξέπεμπε τόση θετική ενέργεια που πραγματικά αποτυπώθηκε στα χαμόγελα των επισκεπτών!!!!Ηταν υπέροχα!Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου !Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  28. Όχι που δεν προλάβαινες να φτιάξεις τους της τελευταίας στιγμής κουμπαράδες.
    Όχι που δεν θα τα κατάφερνες να πας στην έκθεση.
    Θέλω ιδιαίτερη περιγραφή της επίσκεψής σου και των εντυπώσεών σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα θα σου πω ότι μπορεί να το ξημέρωσα και μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσω για Θεσ/νίκηνα πέρασα το βερνίκι προστασίας!!!!Σ' όλη τη διαδρομή δούλευε η βεντάλια.Ευτυχώς ήταν βερνίκι νερού!!!Αλλά τα κατάφερα να πάω!!!
      Αυτό της τελευταίας στιγμής με καταδιώκει μια ζωή!!Αξεπέραστο!!!Ανίατη η ασθένεια!!!χαχα
      Θα τα πούμε........

      Διαγραφή
  29. Δεν βλέπω να έχεις αλλάξει τη φωτο σου!!!! Θέλεις να έχουμε μπελάδες ????? χαχαχα!!! Φιλάκια και καλό βράδυ! με ένα φιλί, άντε και μια αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΕΠΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Πεπίτα ,πετάω την σκούφια μου για μπελάδες!!!Καλημέρα με αγάπη!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αννούλα να τη μαλώσεις!!!!!Εμένα όχι,είμαι και μεγάλη γυναίκα!!!!!χαχα

      Διαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΦΩΤΟ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΕΡΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ,ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ!!
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου γλυκειά και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα το κορίτσι μας από το ακριτικό Νευροκόπι!!!Ενα γλυκό μουτράκι,ενθουσιώδες,αυθόρμητο, με μάτια που πετούσαν σπίθες και πρόθυμο να τρέξει σε κάθε κατεύθυνση!!!
      Εχω αποκτήσει μια νέα μικρούλα φίλη.Η πρόσκλησή σου με τιμά.Θα χαιρόμουν όμως περισσότερο αν το Νευροκόπι κατέβει προς τη Βέροια!!!!Με πολλή αγάπη και φιλάκια ζεστά!!!!

      Διαγραφή
  31. ΟΧΙ που δεν θα προλάβαινες!και φυσικά ξεχώρισες και σαν κουμπαράς (!!!) και σαν προσωπικότητα!!!!Πρέπει άμεσα ν αλλάξεις τη φωτο στο άβατάρ σου,αυτό το φωτεινό και γελαστό πρόσωπο πρέπει να μπαίνει παντού και να μας φέρνει χαμόγελο αισιοδοξίας.
    Φιλάκια πολλά και σ ευχαριστούμε,όπως κι όλες τις φίλες που έκαναν παρομοια ανάρτηση,που μας πήρατε απο το χέρι και ήμασταν μαζί στη Μεγάλη Γιορτή.
    Σε φιλώ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα μου είναι να μην βάλω κάτι στο μυαλό μου!!!!χαχαΑπό μικρή ξεροκέφαλη και σούπερ αντισυμβατική!!!!
      Αρχίζω και αισθάνομαι λίγο barbie!!χιχι (ουδεμία σχέση)
      Χαρούλα μου ευχαριστώ από καρδιάς , για το χρόνο που μου διέθεσες ,γνωρίζοντας ότι είσαι αρκετά πιεσμένη αυτό το διάστημα!!!Μια γλυκιά αγκαλίτσα!!!

      Διαγραφή
  32. Αααα, εσύ είσαι κούκλα.
    Τόσο ωραία όσο και οι κουμπαράδες σου.
    Το καλό γούστο σε χαρακτηρίζει.
    Καλή επιτυχία να έχει η έκθεση !
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοαφάκι μου άρχισα να κοκκινίζω!!χαχαΣ'ευχαριστώ γλυκειά μου !!!Εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία ,γιατί και ο σκοπός είναι τόσο σημαντικός!!!
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  33. Χρυσάνθη μου μετά από όλα αυτά που είδα και διάβασα, από την μια στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να συμμετέχω και εγώ αλλά και που έχασα την ευκαιρία να σας δω όλες από κοντά!!!!!!!να σας αγκαλιάσω και να νιώσω την αύρα σας!!!!!και από την άλλη χάρηκα τόσο πολύ για εσάς που τα καταφέρατε και συμμετείχατε αλλά και που βρεθήκατε και γνωριστήκατε από κοντά!!!!Συγχαρητήρια σε όλες σας για την προσφορά σας και περισσότερα συγχαρητήρια στην μεγάλη διοργανώτρια αυτής της εκδήλωσης στην Ρένα!!!ελπίζω να δοθεί η ευκαιρία να γίνει πάλι κάτι ανάλογο..μήπως αυτή την φορά τα καταφέρω και εγώ!!σε γλυκοφιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δικαίως στεναχωρέθηκες!!!Και το λέω εγώ που είδα με τα μάτια μου τι μεγάλη και σπουδαία δουλειά έγινε!!! Αξιέπαινα όλα τα κορίτσια!!!Και ανεκτίμητη η συμμετοχή της Ρένας μας!!!!
      Εύχομαι και εγώ σε επόμενη ανάλογη εκδήλωση να γνωρίσω από κοντά μία από τις πρώτες φίλες που γνώρισα διαδικτυακά , πολύ -πολύ πριν δημιουργήσω το μπλογκ , που διέκρινα από την πρώτη "επαφή" και εκτιμώ ιδιαίτερα!!!Φιλάκια πολλά Μαράκι μου!!

      Διαγραφή
  34. Καλά, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!! Χίλιοι παρά κάτι κουμπαράδες.... Δεν έχει ξαναγίνει!!!!!
    Χρυσανθάκι, βγάλε αμέσως τη φωτογραφία που έχεις σαν άβαταρ και βάλε μια απ' αυτές στην έκθεση! Τέτοιο χαμόγελο, τέτοια γοητεία, δεν πρέπει να κρύβονται!!!!
    Άκουσες;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Οι κουμπαράδες σου της τελευταίας στιγμής, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!!! Με διαφορά! Εντάξει, τι να περιμένει κανείς από σένα!!!!!!!!
    Φιλιά χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κορίτσια με πείσατε!!!!Θα βάλω στη φωτό ένα χρυσάνθεμο αντί της αρχοντομουτσουνάρας μου!!!
      Φιλία μου πραγματικός θρίαμβος η έκθεση !!!!!
      Χαίρομαι που σου αρέσανε οι κουμπαράδες μου!!!Φιλάκια πολλά-πολλά!!

      Διαγραφή
  35. συγχαρητήρια στη κ.Ρένα για τη διοργανωση και σε ολες τις συμμετεχουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια που εργάστηκαν για να στηθεί όλο αυτό!!!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  36. Είμασταν όλες εκεί!!!!Αλλά για πολύ λίγο... δεν συμφωνείς.Χάρηκα τόσο πολύ την υπέροχη παρουσία σου ,είσαι λαμπερή , γελαστή και ευχάριστη..Χαίρομαι που σ' έχω φίλη..... Εντυπωσίασες την Βιβή πάρα πολύ!!!!Πολλά φιλιά και πολλή αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουκ εν το πολλώ το ευ Εφάκι μου!!!Εστω και αυτό το λίγο μου είναι υπερ αρκετό αφού είδα κατάματα τις φίλες που τόσο καιρό προσπαθούσα να μαντέψω και να φανταστώ!!!!!!Και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες αφού όλα τα κορ΄τσια ήταν υπέροχα !!!!
      Φιλενάδα τιμή μου που σ'εχω φίλη! Είσαι όμως τόσο μακρυά!!!!!Ευχαριστώ πολύ την Βιβίκα!!!!Φιλάκια σε όλους σας !!!!

      Διαγραφή
  37. Όλα πρέπει να ήταν πανέμορφα, όπως ακριβώς και οι τέλειοι αυτοί κουμπαράδες που ετοίμασες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν πανέμορφα Σοφία μου!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  38. Και κούκλα, και με στυλ μοναδικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρυσάνθη μου,είδα κάπου αλλού φωτογραφίες και σε αναγνώρισα-είσαι γλύκα και χαρούμενη φατσούλα(συγχώρεσέ μου την έκφραση)!
    Και του χρόνου-φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρυσάνθη μου κι`εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!....
    Η έκθεση αυτή ακτός των άλλων μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε....όσες τα καταφέραμε να βρεθούμε εκεί...Εύχομαι να είσαι καλά!...και σίγουρα θα τα λέμε...
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ✿✿°•.
    Fico feliz porque o evento foi um sucesso.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ¸.✿°°•.¸.¸•°♡⊱╮╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το ένα από τα τρία έργα σου το πήρα εγώ!
    Το δεύτερο κάποιος άλλος!
    Το τρίτο μέχρι την τρίτη που είχα επεσκευτεί
    την έκθεση ήταν εκεί!
    Τα δικά σου είναι τα πιο πρωτότυπα
    καλλιτεχνήματα που είδα εκεί!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρυσάνθη μου γλυκιά μου!!!Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα κι από κοντά!!!Είσαι πολύ πιο όμορφη και καλή απ' ότι σε περίμενα!!!Η φωτογραφία σου σε αδικεί!!!Περάσαμε τόσο ωραία!!Με την πρώτη ευκαιρία θα το επαναλάβουμε, για περισσότερο χρόνο!!!Φιλάκια πολλά στον εγγονό σου, τέλειο και το ζακετάκι που του έφτιαξες!!Μιλάω για την επόμενη ανάρτησή σου!!Καλά και τι έκανες εσύ που δεν ήταν τέλειο;;!!! Φιλάκια πολλά σε όλους σας και να περάσετε υπέροχες Γιορτές!!!Υγεία, Χαρά, Ευτυχία σε όλους σας για το νέο έτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρυσάνθη μου χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και πολλή δημιουργία!!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Personal opinion is generally exhibited in various types of editorial writings.
    I suffered a lot of bullying and some sexual abuse and
    it compounded my identity problem. They’re the real Mc - Coy and
    are as old as the date on their front page.
    The growth in the circulation of newspapers in the country results in the overall economic
    prosperity of the country, inspiring it to higher levels.
    Until I was five I lived with my mother's younger sister Dorothy and my grandmother, who told me before she died that my mother had received letters from my father for some years after bringing me to New York.

    Feel free to visit my website ... click here

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ground cover can be added to pedophile the landscape.
    Mulch will reduce weed growth and prevent new
    weeds from growing in the garden. Grass clippings are full of nitrogen
    and break down quickly.

    my webpage; mulching

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Yeast infection cannot be eliminated if only treated with a one-dimensional treatment like antibiotics, creams, pills, or detox diets.
    The Bluetooth Headset is a symbol of recognition and acceptance.
    Yeast Infection No More Book By Linda Allen is a 150 page downloadable e-book, jam-packed
    with the whole set of blueprint all-natural yeast infection treatment solutions, distinctive highly effective methods as well as the step
    by step holistic yeast infection process. The following year, at the
    age of thirty-eight, he matriculated at
    the Louisville Dental College in Kentucky, where he remained until he was graduated.

    And just think how great you'll look and feel when you are consistently doing 100 ab exercises a day.

    my weblog; Webbville

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. A lot of people will state that more than 20,000 coffee houses are found in Cairo.
    The particular classy aspect along with self-assurance
    which Hermes Birkins purses supply most women position these individuals the
    most sough immediately after manufacturers for most girls getting databases.
    Among Pakistan newspapers, the best-studied papers are not always those from
    the nation's capital. An animal is substituted at the last minute and so God says "ha-ha, fooled you, I was only playing a little joke". Both clutched and being clutched, she was driven to the safety of her home by the motorcyclists.

    my webpage - egyptian newspapers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Make sure to evenly cover your hair, especially the tips.
    The key to getting the most out of a hot oil treatment for hair is to continuously use it weekly if you need it or every
    fortnight and youll definitely see the results. Black hair has a distinctive composition
    that makes it sensitive to breakage. Yet, lack
    of moisture can also cause breakage, split-ends and brittle hair.
    Basil and bergamot help your hair grow thicker
    and fuller.

    Also visit my web site ... how to grow long hair

    ΑπάντησηΔιαγραφή